КИТАЙСКА ИНВЕСТИЦИИ - An OverviewМного често писаните закони на дадена държава се променят под натиска на обществото, така че да не влизат в противоречие с неписаните закони, с вътрешното чувство за справедливост, трупано и предавано през поколенията. Мога уверено да твърдя, че голяма част от обществото не познава и не се ръководи в оценката си за събитията от друго, освен от десетте божи заповеди.

Гърците отказват да работят за жълти стотинки и са решили да попречат на всеки който е съгласен да работи за без пари, единствено в името на финансовата стабилност, да упражнява своя труд. Ние всички знаем как доскоро същият този гръцки народ, човек по човек се редеше пред клоновете на германски и френски банки, да си купува подводници, танкове, самолети и други насъщни потребителски стоки, а сега когато дойде време да ги плаща роптае, че

Разбира се, това не би било възможно без помощта на държавата и държавните институции, които (са тези, които) създават необходимите условия за едно европейско качество на живота на бездомните кучета и техните последователи.

Всеки чист българин ще може да пътува безплатно по целия свят, да яде и пие на корем и да отсяда в който хотел си поиска, за колкото време си поиска, изцяло за сметка на останалите нации, членуващи в ООН. Поради малобройността на българите към момента, българската нация е обявена за застрашен вид и за нейното оцеляване ще се полагат специални грижи. Българите са обявени за световно наследство и вселенско богатство и са освободени от необходимостта да се трудят.

Знайно е, че и редица други страни се отказаха от своите ядрени мощности, като Франция, Русия, съседната ви Турция, Индия и т.н., и дори ние в момента обсъждаме варианта да спрем ядрените си централи и въобще да прекратим каквито и да е изследвания в посока развитие на атомната енергетика, което ще ни помогне да намалим значително разходите си по бюджета, а от там – и дълга си. Всеки знае, че една ядрена централа е небивало бреме за която и да е държава и че електричеството, получавано от нея, е неимоверно скъпо и не е по джоба на обикновените граждани.

Трето, именно като частна компания, необвързана с каквито и да е политически структури, ние сме търсени заради обективността на анализите, които правим. Точно тази тяхна политическа безпристрастност и ясна, неподлежаща на витиевато тълкуване фактология, ги прави търсени на информационния аналитичен пазар. Благодарение именно на тази суха безпристрастност и откровена до болка обективност, ние развиваме успешно нашия бизнес и всяко едно съмнение за политически слугинаж би било фатално за него. От нас се иска истината и само истината.

Изповядвайки пред него обзелото я чувство на безпомощност пред мащабността на възложената и задача, и молейки се за чудо, което да и помогне да се справи, тя предизвика у отеца върховно състрадание. Той простря разтворената си десница над главата на Миролюба и се помоли на Бога да строи чудо и да подкрепи това крехко свое създание в богоугодната му мисия в защита на Банките и свободата на лихвите.

Трябва да си много прост да работиш за хора, които смятат, че са над закона, да им позволяваш да трупат тлъсти печалби за твоя сметка, да наблюдаваш ежедневно тяхната подигравка с държавността и със самият тебе.

Именно капитализмът, който ние изградихме, уби частната собственост, унищожавайки възможността човек сам да задоволява насъщните си нужди, да работи за себе си, а не за заплата. Капиталът, ръка за ръка с конкуренцията, убива всяка съпротива на тези, които искат да се хранят от собствения си труд. Днес, господа, ние направихме това невъзможно. Днес никой не може да притежава собственост, ако разчита единствено и само на собствения си труд.

Но това бе мъчен процес. Трудно бе на хората да осъзнаят, че това, около което се е изграждала човешката цивилизация хиляди години, вече е ненужно. Че това, което до вчера се е смятало за благо, днес е проклятие. Че това, което вчера е било стимул, днес е спирачка.

От БНТ увериха, че от утре цялото им ефирно време, ако е необходимо, ще бъде запълнено с излъчване на лечебни видеоклипове.

По-голямата част от отпуснатите средства са използвани за прякото включване на ромите в изграждането на демократичните устои на държавата чрез активизиране участието им в изборните процеси. Благодарение на ДМС-и (допълнително материално стимулиране) постигнахме нечуваните резултати от стопроцентова ромска активност ШЕНГЕН както на местните, така и президентските избори.

Под заглавието “Няма по-прост народ от българския” той публикува своите впечатления, опит и разочарование от грешката да си купи имот в нашата страна:

– Какви са тези социални функции?! Вие да не сте комунистка? Аз ще проверя, от кой вестник бяхте? Добре, по-късно ще се разберем. Забравете социалните функции на държавата – те са в миналото. Нашата цел е да предоставим по-добри условия на бизнеса за трупане на печалби, което означава по-малки законови ограничения за тези, които ни сътрудничат, и разбира се, по-малка конкуренция от страна на държавата в сфери, където би могло да се правят печалби. Такива сфери са например образованието, железопътният транспорт, общественият транспорт, здравеопазването, комуналните услуги – ток, вода, топлофикация и т.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *